The best Side of Google Analytics Nedir

Wiki Article

google analytics nedir

İlgi Alanları Bu rapor, Web-site kullanıcılarının kişisel özelliklerine bir bakış açısı sağlayabilir ve bu da gelecekteki pazarlama kararlarınızı etkileyebilir. Yaptığınız analizle içeriklerinizi hedef kitlenizle daha uyumlu olmasını sağlayabilirsiniz. Geo

Kod Yerleştirme: Web sitenizin her sayfasına Google Analytics kodunu eklemeniz gerekmektedir. Bu kod, her ziyaretçinin tarayıcısına gönderilir ve kullanıcının etkileşimlerini izlemek için kullanılır.

Web page açıp Google hesabı oluşturan ve sitelerini Google Analytics aracına ekleyen yeni kullanıcılar Google Analtyics kodu nereye konur, Google Analytics kodu sitede hangi dosyanın içine koyulmalı, Google Analytics kodu nasıl eklenir gibi sorular soruyor. Şimdi bu soruların cevabını da açıklayalım:

To begin making use of Google Analytics, the first step is to make an account, or if you already have an account, to go to your homepage on Analytics.

Sonuç olarak, Google Analytics'te trafik kaynaklarının incelenmesi sayesinde elde edilen bilgiler, dijital pazarlama stratejilerinin geliştirilmesi, World-wide-web sitesinin optimizasyonu ve hedef kitlenin daha etkili şekilde belirlenmesi için kullanılabilir.

Google Analytics'te trafik kaynaklarını inceleyerek hangi bilgilere ulaşabiliriz ve bu bilgiler nasıl kullanılabilir?

Google Analytics, web site sahipleri veya yöneticileri için Internet sitelerindeki kullanıcı davranışlarının etkili bir şekilde analiz edilmesini sağlayan bir araçtır.

World wide web sitesi sahipleri kendi hedeflerini belirler ve yeni bir müşteri adayı veya iş sunumundan bir haber bülteni kaydına kadar her şey olabilir.

Google’ın rakiplerine göre hem kaliteli ve kullanımı kolay hem de ücretsiz bir araç sunması Google Analytics’inside açık arayla en çAlright kullanılan Web-site analiz aracı yapmaktadır.

The more recent version of Google Analytics tracking code is referred to as the asynchronous tracking code,[29] which Google statements is more sensitive and precise, and is Google Analytics Nedir ready to keep track of extremely brief activities on the web site. The prior Edition delayed page loading, and so, for performance motives, it had been typically put just before the physique near HTML tag.

Ayrıca hangi trafik kanalından gelen kullanıcılar hangi kategorideki hangi ürüne daha çok ilgi göstermişler, hangi trafik kanalından gelen kullanıcılar daha iyi satın alma performansı sergilemiş gibi detaylı bilgilere de sahip olabilirler.

Uncover new insights and anticipate foreseeable future shopper steps with Google’s machine Understanding to acquire far more price out of your information.

With this information, your Business doesn’t should ponder which ads and webpages are driving engagement Google Analytics Nedir and bringing your viewers over a route toward building conversions.

Google hesabınızla anında Analytics kullanmaya başlayabilir, hesabınızı açtıktan sonra izleme kodunu alabilir, sitenize yükledikten saniyeler sonra da verilere erişebilirsiniz.

Report this wiki page